Završena je humanitarna akcija „Čoko 5“

admin   2 May, 2024  

45Odlaskom u Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri, u ponedjeljak 29. travnja, završena je humanitarna akcija „Čoko 5“.
I ove korizme, OŠ Marija Bistrica provela je još jednu humanitarnu akciju za pacijente bolnice u Gornjoj Bistri. U akciji smo prikupljali Čokolino, a sudjelovali su svi razredi matične i područnih škola.
Prikupili smo 170 kg Čokolina, a najaktivniji razred u ovoj humanitarnoj akciji bio je 5.a razred. Njima posebno čestitamo na humanosti.
Kao i prošle školske godine, prijevoz do Gornje Bistre velikodušno nam je osigurao DVD Laz. Lazanski vatrogasci su s dva kombija prevezli donacije i članove vjeronaučne skupine u bolnicu u Bistri te im na njihovom sudjelovanju i pomoći od srca zahvaljujemo.
Čestitamo i zahvaljujemo svima koji su se odazvali i sudjelovali u humanitarnoj akciji „Čoko 5“ te prenosimo zahvalu i pozdrave pacijenata i osoblja Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri!

“Tko pomaže drugima, uviđa da na taj način biva i sam pomognut; to što može pomoći drugome nije njegova zasluga ili postignuće. Ta je dužnost milost.”
Benedikt XVI.