OBAVIJEST – UPISI U 1. RAZRED ŠKOLSKE GODINE 2024./2025.

Dominik Karajić   4 April, 2024  

Poštovani roditelji!

Završila je procedura prijave za upis u 1. razred osnovne škole putem aplikacije u Nacionalnom informacijskom sustavu preko poveznice osnovne.e-upisi.hr. (31. ožujka. 2024. godine). Sada slijedi obrada zahtjeva budući da je provedena psihofizička procjena djece koja će krenuti u 1. razred školske godine 2024./2025.

Roditelji će dobiti poruku na e-mail adrese da im je vidljiv dokument UPISNICE; tu upisnicu roditelj je dužan ispisati, vlastoručno je potpisati te potpisani dokument učitati u sustav. Ukoliko to nije moguće, pozivamo roditelje da se jave u školu u stručnu službu gdje ćemo odraditi potrebne radnje.

Podsjećamo da će se u utorak 9.4.2024. godine održati roditeljski sastanak s djecom kako bismo razmijenili informacije o prijevozu, izbornim predmetima, zdravstvenim teškoćama i drugim osobitostima djeteta. Roditelji će tom prilikom ujedno dobiti šifru o pripadnosti djeteta razrednom odjelu. Sastanak će se održati u čitaonici škole (prizemlje) prema rasporedu kako je navedeno u pozivu za upis u 1. razred (koji Vam je uručen u veljači).

Molimo Vas da se sastanku svakako odazovete.