Upute učenicima OŠ Marija Bistrica za praćenje nastave na daljinu

admin   17 March, 2020  

Dragi učenici,

vjerujem da ste se svi u ova dva dana uključili u praćenje nastave na daljinu.

1.-4. razred: prati Školu na trećem na HRT3. Ukoliko nemate taj kanal na svojoj televiziji možete ga gledati preko internet kanala HRTi ili gledati snimku na You Tubeu bilo kad tijekom dana. Učitelji će učenicima preko drugih kanala (društvene mreze, telefon, mail) slati još zadatke koje trebaju odrađivati kod kuće.

5.-8. razred: Tijekom dana (kad im najbolje odgovara i kad im internet najbolje radi ) učenici ulaze u  svoju virtualnu učionici u Teamsu i tamo pronalaze zadatke koje im zadaju učitelji te ih odrađuju i učiteljima šalju povratne informacije ako se to od njih traži. Od ponedjeljka 16.3. radi se po rasporedu po kojem ste radili u školi i iz tih predmeta ćete svaki dan uglavnom dobivati zadatke. Ako iz nekog predmeta još nemate zadatak po rasporedu, znači da postoje tehničke poteškoće pa ćete ga dobiti kad se poteškoće otklone. Neki zadaci se nalaze na nekim drugim programima (Yammer, One Note i dr.) za što ste dobili upute od učitelja. Ja također posjećujem vaše virtualne učionice i pratim kako i što radite i vidim da se većina vas lijepo primila posla.

Škola i dalje radi svaki dan za stranke od 8 do 14 sati. Ako imate bilo kakvih tehničkih poteškoća u praćenju nastave možete slobodno nazvati na brojeve 469 161, 468 548 i ravnateljicu na broj mobitela 098 464 008.

Želim vam svima ugodan rad i puno zdravlja!

Ravnateljica: Vesna Brlek, prof.