Sudjelovali smo na Danu kazališta za djecu i mlade u Loboru

admin   18 March, 2019  

User comments

U nedjelju, 17.3. u Društvenom domu u Loboru održan je Dan kazališta za djecu i mlade. Ovom manifestacijom obilježen je Svjetski dan kazališta, a održana je na inicijativu naše učiteljice Anite Klemar koju je u organizaciji podržao KUD Lobor. U dvosatnom programu sudjelovala je dramska sekcija KUD-a Lobor te OŠ Marija Bistrica, OŠ Donja Stubica, SŠ Zlatar i SŠ Konjščina koje su predstavile svoj ovogodišnji program s Lidrana.  U pripremu za to natjecanje ulaže se jako puno truda i kreativnosti učenika i njihovih mentora. Zato je svaka prilika da se predstave javnosti dobrodošla.

222Dramska skupina OŠ Marija Bistrica izvela je Neobičan san Paole K. Ekipa u sastavu Vida Pelko, Laura Andraka, Monika Mitrečić, Luka Klancir, Paola Kruhak, Lucija Hamin i Marta Šuštić i ove je godine predložena za državnu smotru.

U programu je sudjelovao i Juraj Galoić koji je izveo Bistričku popevku (izbor stihova Josipa Ozimca) s kojom je nastupio na ovogodišnjem Lidranu.

Bilo je lijepo na pozornici vidjeti i naše bivše učenice Anu Pelko, Barbaru Milički, Ivonu Piščak i Dilaru Kušić koje svoje stvaralaštvo nastavljaju u Srednjoj školi Zlatar.