Radovi naših učenika izloženi u sklopu izložbe Večernjeg lista

admin   13 June, 2019  

U Hrvatskom novinarskom domu do 15. lipnja otvorena je izložba pod nazivom “Moj pogled u budućnost” na kojoj je izloženo čak 9 radova učenika naše škole.

Izložbu je organizirao Večernji list kao nastavak velikog multimedijalnog projekta “2068. Pogled u budućnost“ u sklopu kojeg su vodeći znanstvenici napisali futurističke eseje. Prvo su ih ilustrirali studenti Akademije likovnih umjetnosti, a onda najmlađi.

2Učenici PŠ Laz i učenici OŠ Marija Bistrica odlučili su se uključiti u ovaj projekt i pokazati svoju viziju budućnosti.

Matej Pucko, Klara Sever i Julija Bertović iz PŠ Laz sa svojim likovnim radovima, Ana Čukman i  Veronika Košec s digitalnim fotografijama i Marta Šuštić, Nika Meštrović, Lana Ozimec i Marko Mikuš sa svojim digitalnim crtežima.

Na natječaj je pristiglo oko 1300 radova, neobičnih i drugačijih. Najbolji radovi bili su nagrađeni, a mnogi i pohvaljeni.

Izložba je otvorena za javnost još dva dana, pa Vas pozivamo da je posjetite i pogledate kako naša djeca zamišljaju budućnost.

Mentorice učenicima su bile učiteljice Sandra Tomorad, Tatjana Flegar Galoić i Andreja Borović.