“Lajkajte” naše radove na službenoj Facebook stranici portala zagorje.com

admin   15 May, 2019  

1OŠ Marija Bistrica sudjeluje u filmskom natječaju u sklopu projekta „BUDI SVIJETLA BUDUĆNOST U FILMSKOM KADRU“ s 3 rada: Ljubavna priča, Da se ne puzabi i Moja vizija budućnosti.

Zato pozovite/tagirajte sve učenike, prijatelje, poznanike, djelatnike škole i članove obitelji… kako bi lajkali tj. dali svoj glas filmu, koji želite da podrže u borbi za nagradu publike.

Glasovanje za sve filmove otvoreno je do četvrtka (16. svibnja 2019. godine) do 16,00 sati.

Nagradu publike osvojit će film/video s najvećim brojem glasova.

Za one koji će do zadanog roka lajkati objavljene filmove, portal zagorje.com osigurao je osam pojedinačnih ulaznica za bazene u Vodenom parku Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama.

Podsjećamo Vas… u utorak, srijedu i četvrtak svakako pratite objave na službenoj Facebook stranici portala https://www.facebook.com/zagorjecom/ i podržite svoj tim u borbi za nagradu publike!

Učenici sudionici projekta su: Renato Dominkuš, Marta Šuštić, Dora Meštrović, Paula Kruhak, Manuela Dolčić, Ana Čukman, Franjo Kranjec, Rafael Pille, Lana Ozimec, Nika Meštrović, Luka Klancir, Laura Andraka, Vida Pelko, Ana Galoić, Sandrin Kušić i još mnogi drugi!